TANDEM Tréning és Tanácsadó Kft.

Szállodai animáció

Szállodai animációKedves Vendég!

Egy izgalmas kalandra invitállak a hotelben. Olyan történetbe csöppensz, amit Neked személyesen kell végigjárnod – természetesen lehetnek segítőtársaid. Utad során egy vidám történet kalauzol, amelyet izgalmas fejtörők fűszereznek. A történet lépésről lépésre rajzolódik ki majd előtted.

A szállodában senki, még a személyzet sem tudja (kivéve a recepcióst), hogy te éppen részt veszel vagy részt vesztek ebben a játékban.

A feladatokat erről a weboldalról fogod kapni, amiket neked kell ott a valós helyszínen megoldanod.

Játszhatsz a saját laptopodon, a hotel által biztosított számítógépen, bármilyen okos telefonon, Tablet-en, Internet TV-n (amennyiben van a hotelben) és minden más eszközön, ami képes az Internet kapcsolatra.

Ha jól gondolkodsz, akkor mindig tudsz felelni a kódmező kérdésére, ami egyben záloga is a továbbjutásnak. Ha ügyes vagy, akkor kb. 120 perc alatt eljuthatsz a vidám történet végére. A kaland nem igényel semmilyen speciális tudást. Ha a nethez felhasználói szinten értesz, akkor minden tudásod megvan ahhoz, hogy sikert érj el. Persze szükség lesz még egy kis logikára, némi józanészre, és jó megfigyelő képességre.

Különösebb fizikai erőfeszítést nem igényel a feladat, előfordulhat, hogy néha egy rövid sétát kell tenned a hotelben a szükséges információkért; vagy kimenned a kertbe, amit még akár szitáló esőben is megtehetsz.
Ha döntöttél, akkor nincs más dolgod, mint a recepciótól kérni egy belépési jelszót személyesen vagy telefonon. Ez a jelszó 24 órán keresztül aktív, utána már nem lehet használni. Ha meg akarod szakítani a játékot, akkor előtte érdemes felírni a már megfejtett kódokat, hogy onnan tud folytatni játékot, ahol abbahagytad!

Kellemes időtöltést kívánok!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.