TANDEM Tréning és Tanácsadó Kft.

Outdoor tréning

Outdoor tréningKinti helyszínen történő fejlesztő program, melynek során a csapat strukturált gyakorlatokat hajt végre, amit minden esetben visszatekintés követ. Tréningjeink módszertana a tapasztalati tanuláson alapszik.

A visszacsatolást a team maga végzi, a tréner csak támpontokat ad, nem megoldásokat. Fontos, hogy a csapat maga határozza meg a jól működő és a változásra váró területeket.

A visszajelzések természetesen abban a mélységben történnek, ahogy azt a csapat vezetői és szervezeti körülményei megkívánják.


Problémamegoldó tréningek vázát olyan gyakorlatok adják, ahol a csapatnak különféle kreatív feladatokat kell végrehajtaniuk. Minden feladat után levonjuk a tanulságokat, hogy ezen tapasztalatok birtokában vágjanak neki a következő kihívásnak. Ezek lehetnek logikai, konstrukciós, döntéshozatali és egyéb témájúak.

Kommunikációs tréningek során olyan kihívásokkal szembesülnek a résztvevők, ahol elengedhetetlen a jó kommunikáció. A gyakorlatok során az információ áramlásán áll vagy bukik a siker. Nem minden esetben a már jól ismert verbális kommunikáció lesz az egyetlen mód a gondolatok cseréjére.

Együttműködést erősítő tréningek célja, hogy segítsen eldönteni a résztvevőknek, hogy milyen esetben van szükség egyéni erőfeszítésre vagy jól összehangolt csoportműködésre, ugyanakkor megismerteti a résztvevőket azzal, hogy a csapatmunkának milyen főbb elemei és állomásai vannak. Segíti a szerepek kialakulását a csoporton belül. Fejleszti a vezetést és a döntéshozatalt, segít megtalálni mindenkivel a hangot a csapatban.?

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.