TANDEM Tréning és Tanácsadó Kft.

Magánnyomozás

Magánnyomozás

Üdvözöllek Idegen, egy érdekes
világba készülsz belépni.

Olyan világba, ahol bűnözők, szajhák, zugügyvédek, bukmékerek, besúgók és persze a kétes hírű rendőri szervek az állandó szereplők. Egy bűnnel terhes korban kell az igazság groteszk zászlaját a magasba emelned.

Egy kétes hírű magánnyomozó társa vagy, egy olyan alakot támogatsz, aki nem tartozik sem a rendőrök, sem a bűnözők és legfőképp nem az átlagos polgárok közé. Pártatlansága miatt számos megbízatásban lesz részetek, hol a piszkos zsaruk, hol az ártatlan bűnözők, hol a tisztaéletű prostituáltak és a feddhetetlen politikusok fognak megbízni titeket küldetésekkel.

A Te feladatod, hogy Jonathan Silver magánnyomozó láthatatlan segítsége légy. Fejtörők és rejtélyek állják az igazság útját. Nincs más dolgod, mint kimenteni kedvenc karaktered a kutyaszorítóból.

Társadról jó, ha tudod, hogy szívesebben használja az öklét, meg sötét a kapcsolatait, mint a fejét. Te vagy a háttérben megbújó segítsége, aki az eszével és a logikájával segíti ki Jonathan Silver karizmatikus magánnyomozót a kutyaszorítóból.
Ha jól gondolkozol, akkor mindig tudsz felelni a jelszómező kérdésére, ami egyben záloga is a továbbjutásnak.

Ha ügyes vagy, akkor hamarosan eljuthatsz alkalmi társaddal a vidám történet végére. A kaland nem igényel semmilyen speciális tudást. Ha a nethez felhasználói szinten értesz, akkor minden tudásod megvan ahhoz, hogy sikert érj el.

Játszhatsz a saját számítógépeden, laptopodon, bármilyen okos telefonon, Tablet-en,  és minden más eszközön, ami képes az Internet kapcsolatra.

A kezdéshez szükséged lesz egy belépési jelszóra! Ha még nincs, akkor írj levelet a kapcsolat menüpontban található űrlapon keresztül. Nem fizetős, cserébe szórakoztató! Ez a jelszó 24 órán keresztül aktív, utána már nem lehet használni. Ha meg akarod szakítani a játékot, akkor előtte érdemes felírni a már megfejtett kódokat, hogy onnan tud folytatni játékot, ahol abbahagytad!

Jó szórakozást kívánok!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.