TANDEM Tréning és Tanácsadó Kft.

Csapatkaland

HelyszínelőkHelyszínelők

A bűntény megtörtént, de a bűnös nem úszhatja meg. A helyszínelők mindent elkövetnek, hogy rács mögé dugják az illetőt.

Bizonyítékok, halottkémjelentés, tanúk, a bűncselekmény helyszíne és még sok más apró részlet, melynek alapján meg kell találni, hogy a tucatnyi vádlott közül ki az igazi elkövető. A legkisebb részlet is számít.


Verne nyomában

Ki ne ismerné Némo kapitányt, a hódító Roburt vagy Grant kapitányt. Ki ne szeretett volna léghajóval utazni vagy a Föld középpontjába alászállni vagy nyolcvan óra alatt körbe utazni a világot vagy kikötni a rejtelmes szigeten? a Holdutazást nem merjük megígérni, de a többiről lehet szó…


Jedi Akadémia

Mivel a Star Wars története a távoli jövőben játszódik, ezért már most el kell kezdeni a Jedi lovagok képzését, ha azt akarjuk, hogy a mesés sztori valóra váljon. A gonosz birodalmi gárdisták most sem könnyítik meg a dolgotokat, de ha szerencsétek van, akkor fénybicskátokkal kivághatjátok magunkat a kalamajkából. Az erdő legyen veletek!


AmazonasAmazonas

Repülőtök kényszerleszállást hajt végre az Amazonas partján, készleteitek szétszóródtak csak egy elázott térképetek maradt.

Szerencsére a közelben egy elhagyatott indián falura bukkantok. Magatokhoz veszitek a gazdátlan kenukat és irány a nagy víz. Így kezdődik a kaland, hogy hogyan végződik, az már rajtatok múlik.

 

Mozi világa

Lelkes mozi rajongók vagytok, akik most bepillantás nyernek a “filmkészítés” rejtelmeibe. “Profi”  szakemberek készítenek fel benneteket arra, hogy nem sokára saját filmstúdiótokat vezessétek. Előtte persze meg kell ismerni a színészet alapjait, kaptok filmtörténeti áttekintés, beléphettek a kulisszák mögé és láthatjátok, hogy készül egy akció, egy háborús és egy katasztrófa film – természetesen a ti közreműködésetek elengedhetetlen!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.