TANDEM Tréning és Tanácsadó Kft.

Csapatkaland

Csapatkaland

Csapatépítő kalandprogram a szervezetfejlesztő tevékenységnek egyik könnyed mégis fontos eleme.
Ezek a programok elsősorban abban különböznek a tréningektől, hogy a hangsúly az élményeken van és nem a gyakorlatok utáni visszajelzéseken.

Tanulságok minden esetben vannak, de ezek levonása nem célja a kalandprogramoknak. Ezzel együtt, meggyőződésünk, hogy a csapat igényeihez illeszkedő “élménygyakorlatok” kidolgozása nagymértékben hozzájárul az együttdolgozó csoportok fejlődéséhez.

Kalandprogramjainkat mindig egy kerettörténetbe ágyazzuk, aminek során a résztvevők hírszerzők, maffiózók, detektívek, paranormális tudósok lehetnek és persze még sok más egyéb is. A kerettörténet mindig segít belehelyezkedni a kalandprogramok izgalmas világába, aminek segítségével a résztvevők könnyebben hagyják a hátuk mögött a hétköznapok rutinját, ezáltal az élmény hatása automatikusan megnő.

A kalandprogramok újdonságot jelenthetnek a formális tréningeken edződött csapatoknak és “észrevétlenül” segítik a csapat fejlődését a metaforikus, közös élményekkel. A könnyedebb műfaj ellenére, a magas szakmai színvonalat több éves tréninggyakorlattal rendelkező munkatársaink garantálják.

Maffia háborúMaffia Háború

A szervezetbűnözés krémje ? nemzetközi maffia családok ? küzdenek Magyarország fekete piacáért. Egy olyan maffia háború, ahol nem a fegyvereké és az erőszaké a szó, hanem a szervezettségé, az együttműködésé, és a kreativitásé.

Kémvadászat

Idegen kémek szivárogtak be hazánkba, akiket le kell fülelni, mielőtt az értékes információkat kijuttatnák az ország területéről. A kémvadász sejtek egyszerre aktiválódnak és indul a hajtóvadászat. Ahogy a kereső csapatok ?közelebb? jutnak egymáshoz és a megoldáshoz, úgy szorul a kém nyaka körül a hurok.

Detektív történetDetektív történet

Világhíres detektívek csapnak össze egy megoldatlan rejtély kapcsán. Egy széthullott jegyzőkönyv nyomában járnak nyomozóink; ahogy göngyölítik az eset szálait, különböző kalandokba keverednek.

Minden sikeresen teljesített erőpróba után egy újabb jegyzőkönyv lapot tudhatnak magukénak. Ha megvan az összes, akkor már nincs más hátra, mint megoldani a sötét rejtélyt.

SzellemházSzellemház

Paranormális tudósok csoportját a vak végzet és a kíváncsiság egy ódon épületbe vezeti. Fogalmuk sincs arról, hogy ősi átok ül a több százéves házon. Mire beköszönt az éjfél, addigra már versenyt futnak az idővel, hogy megtörjék az átkot és megmeneküljenek vagy örökre bezáródjanak.

Menekülés Alcatrazból

Ártatlanul kerültetek a szigorú fegyház falai közé, ám nem nyugodtok bele a hibás bírói döntésbe. Mindent megtesztek, hogy megszabaduljatok az életfogytig tartó börtönbüntetés elől. Lefizettek egy őrt, aki csak az első lépésben tud segíteni. Egyetlen esélyetek a szökésre, ha minden cellakulcsot megszereztek és megtaláljátok a kivezető utat a börtönből. Eddig még senkinek sem sikerült.

További kalandok >>

Az előbb felsoroltak között vannak olyan csapatkalandjaink, amelyek nem csak különleges helyszíneken, hanem akár vállalati környezetben is megtarthatóak. Nem kell a csapatnak elutaznia, hanem helyben kapják meg az izgalmas programot, melynek végén a csapat ugyanúgy épül, fejlődik, mintha ez egy távoli helyszínen történne. Nagy előnye, hogy nincs utazási idő, nincs szállodai költség és főleg az, hogy a munkahelyhez onnantól kezdve izgalmas és vidám emlékek kapcsolódnak. Lényegesen kisebb befektetéssel fejlesztheti vagy jutalmazhatja csapatát. A programot mindig a helyszín adottságaira és a megrendelő igényeire szabjuk.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.